Kachna divoká pečená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Višně
  • 150 ml Víno červené
  • 1 ks Kachna mražená
  • 1 ks Máslo čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 9734 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 912 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 255 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 300 mg
  • Draslík 540.3 mg
  • Vláknina 6559 mg
  • Vitamín A 6559 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 308.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachnu osolíme zevnitř i zvenčí, opepříme a potřeme máslem.

  • 2

    Pečeme v předehřáté troubě 90 minut při 200 stupních.

  • 3

    Občas podléváme teplou vodou a vypečenou šťávou.

  • 4

    Upečenou kachnu nakrájíme na porce a dáme na teplo.

  • 5

    Do šťávy přilijeme červené víno a prohřejeme.

  • 6

    Můžeme kachnu ozdobit višněmi.

  • 7

    Šťávu podáváme zvlášť.

  • 8

    Kachnu podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborovými krokety.

Komentáře k receptu