Kapr po milánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 24 g
- Sodík 261 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 683.7 mg
- Vláknina 2715 mg
- Vitamín A 2715 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a zvolna opečeme na másle po obou stranách.
-
2
Na pekáč k porcím ryb přidáme plátky spařených a oloupaných rajčat a rajčatový protlak. Vše v troubě pečeme asi 10 minut.
-
3
Při podávání přeléváme porce kapra šťávou s rajčaty.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami sypanými petrželkou.