Brynzové nočky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Brambory vařené
  • 100 g Sýr Brynza
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 120 g Mouka pšeničná hrubá
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 dl Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 536 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 161 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 171.4 mg
  • Draslík 202.9 mg
  • Vláknina 3440 mg
  • Vitamín A 3440 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mléko, vařené brambory, brynzu, vejce, mouku a sůl společně ušleháme v mixeru.

  • 2

    Ze vzniklého těsta vykrajujeme nočky a vaříme je ve vodě, až vyplavou na povrch. Vyjmeme je, polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu