Aliotta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 400 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 189 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 78 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 230.2 mg
  • Draslík 86.2 mg
  • Vláknina 1217.8 mg
  • Vitamín A 1217.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, zalijeme vodou, osolíme a opepříme.

  • 2

    Potom přidáme na kusy nakrájené rybí filé, petrželku a vše vaříme mírným varem.

  • 3

    Maso vyjmeme, ponecháme na teple a polévku odstavíme z ohně. Přilijeme žloutky rozkvedlané v trošce vývaru a citronovou šťávu.

Komentáře k receptu