Reginette s bazalkovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Bazalka
  • 500 g Těstoviny Reginette
  • 2 ks Brambory
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 2 ks Česnek
  • 1 ks Fazolové lusky zelené
  • 1 ks Oříšky piniové
  • 6 polévková lžíce Olej olivový
  • 4 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 471 kcal
  • Sacharidy 62 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 64731 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 62 g
  • Cholesterol 5.4 mg
  • Draslík 346.8 mg
  • Vláknina 11468.2 mg
  • Vitamín A 11468.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve velkém hrnci přivedeme do varu osolenou vodu.Do ní dáme na kostičky nakrájené brambory /2 velké/ a zelené fazolky rozkrojené po délce.Vaříme 2 - 3 minuty.Přidáme těstoviny.Vaříme do změknutí těstovin.Mezitím si připravíme omáčku.V mixéru dohladka rozsekáme bazalku /čerstvou/, sýr, piniové oříšky,olej /extra panenský/ a česnek. Směs přelijeme do velké servírovací mísy /aby se do ní vešly i těstoviny/,přidáme 3 polévkové lžíce vody v níž se vařily těstoviny. Scedíme a necháme okapat těstoviny s brambory a fazolkami.Vložíme vše do mísy s omáčkou a pořádně promícháme. Podáváme horké.

Komentáře k receptu