Vejce plněná tvarohovou pěnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 38 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 5 špetka Sůl
  • 8 polévková lžíce Tvaroh jemný
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 536 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 604 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 686.2 mg
  • Draslík 212.8 mg
  • Vláknina 180.7 mg
  • Vitamín A 180.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme vejce natvrdo, oloupeme, rozkrojíme podélně a vyndáme žloutky.

  • 2

    Utřeme v misce máslo a žloutky, přimícháváme tvaroh, kečup, hořčici a dochutíme solí.

  • 3

    Směsí naplníme půlky z bílků a ozdobíme petrželkou.

Komentáře k receptu