Pikantní cizrna III

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Kurkuma
  • 0.25 kávová lžička Kmín římský
  • 0.125 kávová lžička Kajenský pepř
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 32 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 16.6 mg
  • Vláknina 784 mg
  • Vitamín A 784 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařenou nebo konzervovanou cizrnu slijeme a 15-20 minut opékáme na mírném plameni na oleji.

  • 2

    Mezitím si připravíme směs koření: všechno koření včetně soli smícháme.

  • 3

    Ještě teplou cizrnu obalíme ve směsi koření.

  • 4

    Podáváme.

Komentáře k receptu