pstruch po mlynářku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 10 ml Mléko trvanlivé plnotučné
  • 1 ks Rajčata
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 39 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 7 mg
  • Draslík 94.8 mg
  • Vláknina 960 mg
  • Vitamín A 960 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

  • 2

    Vykuchané pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a poprášíme moukou. Opékáme je na rozehřátém másle po obou stranách.

  • 4

    2

  • 5

    Opečené pstruhy vyjmeme, do másla přidáme citronovou šťávu, jemně nasekanou petrželku a za stálého míchání dobře prohřejeme.

  • 7

    3

  • 8

    Vzniklou šťávou přelijeme pstruhy na talířích.

Komentáře k receptu