Fazolový hrnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1197 kcal
- Sacharidy 46 g
- Tuky 99 g
- Sodík 160 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1182.6 mg
- Vláknina 20167.5 mg
- Vitamín A 20167.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme na kostky, fazole scedíme a necháme okapat, cibuli nakrájíme najemno, uzené maso nakrájíme na kostičky.
-
2
Na oleji osmažíme uzené maso, přidáme cibuli, chvíli restujeme. Poté osolíme a okořeníme.
-
3
K masu vsypeme brambory, přelijeme vodou a dusíme do měkka. Krátce před koncem dušení přidáme okapané fazole, necháme prohřát a podáváme.