Vínovo-sýrový dip
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 563 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 43 g
- Sodík 1392 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 87.5 mg
- Draslík 118.3 mg
- Vláknina 1060 mg
- Vitamín A 1060 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sýry, víno i máslo necháme přes noc položené na kuchyňské lince, aby v den zpracování měly pokojovou teplotu.
-
2
Všechny sýry nastrouháme.
-
3
Poté dáme všechny ingredience do mixéru a rozmixujeme je dohladka. Osolíme a opepříme podle chuti.