Notice: Undefined variable: category_path in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342 Pečený hermelín | Receptarium.cz

Pečený hermelín

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 162.7 mg
  • Vláknina 2438.1 mg
  • Vitamín A 2438.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plech vyložíme pečicém papírem.

  • 2

    Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort. Cibuli, očištěnou papriku, rajčata a salám nakrájíme na tenká kolečka. Cibuli, papriku, rajčata a salám rozdělíme na osm částí.

  • 3

    Spodní díl hermelínu potřeme hořčicí, poklademe kolečky salámu, cibule papriky a rajčete. Osolíme a opepříme.

  • 4

    Přiklopíme druhým plátkem hermelínu, potřeme kečupem, poklademe plátky papriky, cibule, salámu a rajčete. Osolíme a opepříme.

  • 5

    Přiklopíme vrchní díl hermelínu, spíchneme párátky a klademe na plech.

  • 6

    V troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 7-10 minut.

  • 7

    Podáváme s vařenými brambory a salátem.

Komentáře k receptu