Ředkvičkový salát s řepou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 400 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 14 g
- Sodík 387750 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 398.5 mg
- Vláknina 18322 mg
- Vitamín A 18322 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Řepu uvaříme v osolené vodě, asi 20 minut. Kedlubnu a tuřín spaříme. Ředkvičky a mrkev nakrájíme na tenké pláítky, tuřín, kedlubnu a oloupanou řepu také. Ještě teplé zalijeme zálivkou