Celerový karbanátek s kuřecím masem II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 250 g Celer bulvový
  • 20 g Sůl
  • 2 g Majoránka
  • 100 g Strouhanka
  • 900 g Kuřecí stehenní řízek
  • 50 ml Olej stolní
  • 3 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 101 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 888 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 76.4 mg
  • Draslík 101.5 mg
  • Vláknina 1441.2 mg
  • Vitamín A 1441.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

  • 2

    Společně s celerem umeleme kuřecí maso z prsou, přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, vejce a umícháme směs. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu.

Komentáře k receptu