Celerový karbanátek s kuřecím masem II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 101 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 7 g
- Sodík 888 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 76.4 mg
- Draslík 101.5 mg
- Vláknina 1441.2 mg
- Vitamín A 1441.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
-
2
Společně s celerem umeleme kuřecí maso z prsou, přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, vejce a umícháme směs. Z těsta vytvarujeme karbanátky, které potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu.