Červená cibule a chilli bhajis II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 42 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 43.9 mg
- Vláknina 599 mg
- Vitamín A 599 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 17.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na plátky.
-
2
Smícháme mouku a kypřící prášek. Přidáme kari pastu, nasekanou chilli papričku a sůl. Vlijeme 150 ml vody.
-
3
Do tohoto těstíčka vsypeme nakrájenou cibuli.
-
4
V hluboké pánvi rozpálíme olej. Ten by měl tvořit aspoň 5 cm hloubku. Lžící vybíráme cibuli (i s těstíčkem, to nijak neoklepáváme). Smažíme 3 minuty dozlatova.
-
5
Podáváme s libovolným dipem.