Štika v česnekovém těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Mořská štika - filety
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 274 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 119.8 mg
  • Draslík 433 mg
  • Vláknina 262.5 mg
  • Vitamín A 262.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce umícháme z vejce, oleje, solamylu a česneku utřeného se solí hladké těstíčko.

  • 2

    Porce štiky namáčíme v připraveném těstíčku a vkládáme do pánve s rozpáleným olejem. Smažíme dozlatova.

Komentáře k receptu