Notice: Undefined variable: category_path in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342 Bažant pečený po česku | Receptarium.cz

Bažant pečený po česku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 720 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 1486 mg
  • Bílkoviny 81 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 247.9 mg
  • Draslík 952.4 mg
  • Vláknina 1002.4 mg
  • Vitamín A 1002.4 mg
  • Vitamín B6 2.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Postup při přípravě je stejný jako u receptu Bažant pečený na slanině s tím, že do šťávy přidáme žampiony podušené na másle a při podávání zdobíme porce plátky drůbežích jater pečených spolu s bažantem.

Komentáře k receptu