Bažant pečený po česku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 720 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 40 g
- Sodík 1486 mg
- Bílkoviny 81 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 247.9 mg
- Draslík 952.4 mg
- Vláknina 1002.4 mg
- Vitamín A 1002.4 mg
- Vitamín B6 2.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Postup při přípravě je stejný jako u receptu Bažant pečený na slanině s tím, že do šťávy přidáme žampiony podušené na másle a při podávání zdobíme porce plátky drůbežích jater pečených spolu s bažantem.