Slovenský guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cibule
  • 250 g Rajčata
  • 200 g Skopová plec
  • 80 g Slanina vepřová
  • 200 g Vepřová plec
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 426 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 78.1 mg
  • Draslík 573.8 mg
  • Vláknina 3812 mg
  • Vitamín A 3812 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrolu na rozpálené, na kostičky nakrájené slanině opečeme na kostky nakrájené maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, nakrájené papriky a omytá, nakrájená rajčata. Vše dusíme doměkka, guláš nezahušťujeme. Šťáva zhoustne jen množstvím zeleniny.

  • 2

    Nakonec guláš osolíme a okořeníme mletou paprikou.

Komentáře k receptu