Bulharka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Brambory vařené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Chilli omáčka
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 4 ks Párky jemné
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1.5 polévková lžíce Omáčka tatarská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 4254 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 1.7 mg
  • Draslík 200.4 mg
  • Vláknina 10011.1 mg
  • Vitamín A 10011.1 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí, párky nastrouháme nahrubo, oloupanou vařenou bramboru nastrouháme najemno. Vše dáme do mísy, přidáme zbylé suroviny a dobře promícháme.

  • 2

    Směs necháme pod fólií v lednici vychladit.

Komentáře k receptu