Barbucha

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Mouka polohrubá
  • 250 ml Voda pitná
  • 8 ml Olej rostlinný
  • 1.5 kávová lžička Vegeta
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 279 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 46 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 408.1 mg
  • Vláknina 4757 mg
  • Vitamín A 4757 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse ušleháme vejce ve vodě, přimícháme mouku, v níž jsme rozmíchali kypřicí prášek, a Vegetu. Vymícháme řidší těsto. Pokud je moc husté, přidáme vodu, pokud příliš řídké, přidáme mouku.

  • 2

    Do rozpáleného oleje lijeme pomocí naběračky placičky. Smažíme z obou stran dozlatova.

Komentáře k receptu