Kaše se syrovým ovsem, s banánem a jablkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 687 kcal
- Sacharidy 151 g
- Tuky 7 g
- Sodík 10 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 151 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1435.9 mg
- Vláknina 38236 mg
- Vitamín A 38236 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
K snídani si připravíme zdravou kaši: ovesná zrna v bio kvalitě namočíme večer do studené vody. Ráno oves v sítu promyjeme pod tekoucí vodou, dáme ho do mixéru. Přidáme oloupané jablko (bez jadřince), pokrájené na malé kousky, zralý velký banán nakrájený na plátky, vodu, po špetkách zázvor a skořici. Vše rozmixujeme na hladkou kaši.
-
2
Dáme ji do misky, posypeme ji omytými hrozinkami, brusinkami a podáváme.