Tataráček z lososa a rajčat

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 100 g Losos uzený
  • 250 g Rajčata
  • 200 g Losos - filety
  • 50 ml Citronová šťáva
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule lahůdková
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 214 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 144 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 57 mg
  • Draslík 588.8 mg
  • Vláknina 2332 mg
  • Vitamín A 2332 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno, filety lososa i uzeného lososa rovněž nakrájíme nadrobno, přidáme k rajčatům, promícháme a pod fólií necháme v lednici vychladit.

  • 2

    Cibuli a kopr nakrájíme najemno a smícháme s ostatními surovinami na zálivku.

  • 3

    Vychlazená rajčata s lososem přelijeme zálivkou a promícháme.

Komentáře k receptu