Tatarák s kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Hovězí svíčková
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Tabasco
  • 3 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Cibule červená
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.35 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Kapary
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 651 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 2263 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 239.6 mg
  • Draslík 532.3 mg
  • Vláknina 6948.5 mg
  • Vitamín A 6948.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso umeleme, kapary posekáme, cibuli nakrájíme najemno, okurku nakrájíme na kostičky. Do žloutku zašleháme hořčici, protlak, worcester a tabasco.

  • 2

    V míse pečlivě promícháme maso se všemi zbylými surovinami.

  • 3

    Na pánvi usmažíme po obou stranách krajíce chleba, potřeme je česnekem a podáváme k tataráku.

Komentáře k receptu