Tatarák s kapary
Suroviny
- 250 g Hovězí svíčková
- 4 krajíc Chléb konzumní
- 0.25 kávová lžička Sůl
- 0.25 kávová lžička Tabasco
- 3 kávová lžička Hořčice Dijonská
- 1 ks Okurky nakládané
- 1 ks Vaječný žloutek slepičí
- 1 ks Cibule červená
- 2 špetka Pepř černý mletý
- 1 stroužek Česnek
- 0.35 polévková lžíce Sádlo škvařené
- 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
- 1 polévková lžíce Kapary
- 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 10 g
- Sodík 2263 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 239.6 mg
- Draslík 532.3 mg
- Vláknina 6948.5 mg
- Vitamín A 6948.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso umeleme, kapary posekáme, cibuli nakrájíme najemno, okurku nakrájíme na kostičky. Do žloutku zašleháme hořčici, protlak, worcester a tabasco.
-
2
V míse pečlivě promícháme maso se všemi zbylými surovinami.
-
3
Na pánvi usmažíme po obou stranách krajíce chleba, potřeme je česnekem a podáváme k tataráku.