Brambory s bylinkovým tvarohem a vejcem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 130 g Brambory vařené
  • 3 g Sezam - semena
  • 150 g Tvaroh měkký - nízkotučný
  • 10 g Řeřicha
  • 50 g Paprika červená
  • 50 ml Mléko odtučněné
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 0.5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 379 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 1129 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 260.3 mg
  • Draslík 793 mg
  • Vláknina 8422.6 mg
  • Vitamín A 8422.6 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78.6 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh v míse smícháme s mlékem, osolíme, opepříme a ochutíme rozetřeným česnekem.

  • 2

    Vařené brambory nakrájíme na stejné kousky a upravíme na talíř. Obložíme je připraveným tvarohem, posypeme nasekanou řeřichou a sezamovým semínkem. Ozdobíme očištěnou, na nudličky nakrájenou červenou paprikou a plátky vařeného vejce.

Komentáře k receptu