Dušené fazolky s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 60 g Rajčata
  • 10 g Petržel - nať
  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 5 g Olej rostlinný
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Stolní sladidlo Sladký polibek
  • 0.5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 89 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 444.8 mg
  • Vláknina 7785 mg
  • Vitamín A 7785 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté zelené fazolky nakrájíme na kratší nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme, oloupaný česnek rozetřeme.

  • 2

    Připravenou zeleninu dáme do kastrolu na rozehřátý olej, osolíme a dusíme pod pokličkou.

  • 3

    Když fazolky změknou a tekutina se téměř odpaří, zeleninu mírně osladíme a přisypeme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu