Cibule v alobalu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 10 g Petržel - nať
  • 3 g Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 78 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 241 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 259.8 mg
  • Vláknina 4782.6 mg
  • Vitamín A 4782.6 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli rozpůlíme a položíme na dva čtverce alobalu potřené olejem.

  • 2

    Česnek rozetřeme, přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, sůl, pepř a mletou sladkou pepriku. Vše promícháme a směs rozdělíme na poloviny cibule. Alobal dobře uzavřeme.

  • 3

    Cibuli pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře k receptu