Pstruh na cibuli a paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 447 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 24 g
- Sodík 606 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 116.6 mg
- Draslík 1003.9 mg
- Vláknina 5660.8 mg
- Vitamín A 5660.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 65 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na klínky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Filety ze pstruha opláchneme a osušíme.
-
2
Na polovině rozpáleného oleje na pánvi smažíme cibuli a papriky do zlatava.
-
3
Poté zeleninu shrneme ke straně pánve, přilijeme zbylý olej a vložíme pstruha. Pstruha poklademe usmaženou zeleninou a smažíme asi 5 minut. Zeleninu z ryby shrneme, rybu obrátíme, posypeme solí a majoránkou. Přilijeme vývar a ocet a dusíme, až se vývar mírně zredukuje.