Mangold s tofu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Mangold
  • 400 g Špenát listový čerstvý
  • 240 g Sýr sójový - Tofu
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Máta
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 100 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 443 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1052.8 mg
  • Vláknina 11864.8 mg
  • Vitamín A 11864.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 66.6 mg
  • Vitamín E 4.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mangold a čerstvý špenát propláchneme a po okapání nakrájíme.

  • 2

    Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme dozlatova na pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme mangold se špenátem a pod pokličkou podusíme 10 minut.

  • 3

    Tofu nakrájíme na kostičky a vsypeme do pánve. Přidáme sójovou omáčku a vše 5 minut zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a restujeme ještě 5 minut.

  • 4

    Pokrm podáváme teplý, posypaný nasekanou mátou.

Komentáře k receptu