Sobotní snídaně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 984 kcal
- Sacharidy 90 g
- Tuky 16 g
- Sodík 452 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 70 g
- Cholesterol 251.3 mg
- Draslík 899.8 mg
- Vláknina 23110 mg
- Vitamín A 23110 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 214.6 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme dvě vejce naměkko. Omyjeme pažitku a nasekáme na jemno. Housky rozpůlíme a namažeme máslem a posypeme pažitkou.
-
2
Dozlatova opečeme toastový chléb, na něj položíme na plátky nakrájený Camembert a brusinkový kompot.
-
3
Vymačkáme šťávu z pomerančů a vlijeme ji do sklenic.
-
4
Housky a toastový chleba podáváme společně s naměkko uvařenými vajíčky a zapíjíme čerstvým pomerančovým džusem.