Rajčatový salát s řeřichou a čekankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 77 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 396 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 510.6 mg
- Vláknina 9210 mg
- Vitamín A 9210 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata omyjeme, nakrájíme na kostky a promícháme s na proužky nakrájenou čekankou.
-
2
Přidáme olivový olej a osolíme.
-
3
Na talířku před podáváním posypeme řeřichou.