Dušené fazolky 1

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Fazolky mražené
  • 15 g Máslo čerstvé
  • 15 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 140 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 402 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 279.1 mg
  • Vláknina 8272.5 mg
  • Vitamín A 8272.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zbavíme fazolky silných vláken, pokrájíme, zalijeme vodou, osolíme a doměkka dusíme.

  • 2

    Moukou rozmíchanou ve vodě fazolky zahustíme, zjemníme máslem a provaříme. Dle chuti dosolíme.

Komentáře k receptu