Dušené fazolky 1
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 7 g
- Sodík 402 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 279.1 mg
- Vláknina 8272.5 mg
- Vitamín A 8272.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zbavíme fazolky silných vláken, pokrájíme, zalijeme vodou, osolíme a doměkka dusíme.
-
2
Moukou rozmíchanou ve vodě fazolky zahustíme, zjemníme máslem a provaříme. Dle chuti dosolíme.