Zapečené rybí filé po italsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 225 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 3 g
- Sodík 389 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 0.1 mg
- Vláknina 1260 mg
- Vitamín A 1260 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do teflonové pánve vhodné do trouby vložíme filé osolené a obalené v mouce.
-
2
Rozmícháme trochu mouky s rajčatovým pyré a trochou vody a směsí polijeme připravené filé.
-
3
Pečeme v troubě doměkka.
-
4
Chvíli před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem.