Filety z tresky se šalotkami a hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 1 g
- Sodík 235 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1145.6 mg
- Vláknina 131.5 mg
- Vitamín A 131.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Šalotky nadrobno nasekáme a necháme v kastrolu s 1 lžící vody zesklovatět.
-
2
V míse smícháme tvaroh s hořčicí a citronovou šťávou. Směs mírně osolíme a opepříme.
-
3
Na dno pekáče rozprostřeme připravené šalotky, přidáme filety z tresky a vše přelijeme tvarohovou směsí.
-
4
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.