Bezvaječné "zelné" nudle s kedlubnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Nudle široké bezvaječné
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kedlubna
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 526 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 960 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 448.2 mg
  • Vláknina 9333 mg
  • Vitamín A 9333 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.3 mg
  • Vitamín E 4.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě a slijeme.

  • 2

    Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme oloupanou, nahrubo nastrouhanou kedlubnu, osolíme a opepříme. Okořeníme mletou paprikou a dusíme doměkka.

  • 3

    Podušenou kedlubnu smícháme s uvařenými těstovinami a ihned podáváme.

Komentáře k receptu