Hrušková bublanina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 10 g
- Sodík 15 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 42.6 mg
- Draslík 149.6 mg
- Vláknina 2510.7 mg
- Vitamín A 2510.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Polohrubou mouku, cukr krupici, mléko, olej, vejce, vanilkový cukr a prášek do pečiva smícháme v tekuté těsto (můžeme i rozmixovat mixérem).
-
2
Hluboký plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něho opatrně nalijeme.
-
3
Hrušky si nakrájíme na drobné kousky (můžeme nechat i slupku) a poklademe je různě na těsto.
-
4
Poté pečeme 30 – 40 minut ve vyhřáté troubě na 170 stupňů C. Hotovou buchtu poznáme podle toho, že do ní píchneme dřevěnou špejlí a těsto na ní neulpívá.