Broskve se šunkou a jahodami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 457 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 8 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 376.7 mg
- Vláknina 6048 mg
- Vitamín A 6048 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve rozkrojíme, vyjmeme pecku a na spodní straně mírně seřízneme, aby neklouzaly po talíři.
-
2
Sýr napěníme s máslem a sáčkem se zdobící špičkou naplníme broskve pěnou.
-
3
Šunku složíme do kornoutků, které klademe na náplň. Ozdobíme jahodami a petrželkou.