Broskve se šunkou a jahodami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 80 g smetanový tavený sýr
  • 80 g Máslo
  • 2 ks Broskve
  • 2 ks Jahody zahradní
  • 4 plátek šunka
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 457 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 376.7 mg
  • Vláknina 6048 mg
  • Vitamín A 6048 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.6 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve rozkrojíme, vyjmeme pecku a na spodní straně mírně seřízneme, aby neklouzaly po talíři.

  • 2

    Sýr napěníme s máslem a sáčkem se zdobící špičkou naplníme broskve pěnou.

  • 3

    Šunku složíme do kornoutků, které klademe na náplň. Ozdobíme jahodami a petrželkou.

Komentáře k receptu