Smažená zelenina v křehkém kabátku II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 1 g
- Sodík 120 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 2064.6 mg
- Vláknina 9600 mg
- Vitamín A 9600 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.1 mg
- Vitamín E 5.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky veliké dle chuti.
-
2
Osolíme je a obalíme v mouce.
-
3
Bílky smícháme v sójové omáčce. V této směsi namočíme zeleninu a nakonec ji obalíme ve strouhance.
-
4
Smažíme ve fritovacím hrnci.