Thajský nudlový salát s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 21 g
- Sodík 239 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 71.3 mg
- Draslík 444.8 mg
- Vláknina 2081.6 mg
- Vitamín A 2081.6 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí maso potřeme olejem a ze všech stran osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na pánvi (z každé strany pečeme 4 minuty). Poté maso zabalíme do alobalu a necháme 10 min odpočívat.
-
2
Nudle uvaříme podle návodu.
-
3
Připravíme omáčku: prošleháme rybí omáčku, limetkovou šťávu a cukr.
-
4
Nudle podáváme s masem nakrájeným na plátky, přelité omáčkou a posypané čerstvými bylinkami a proužkami chilli papričky.