Tortilly plněné vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 22 g
- Sodík 48 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 67.5 mg
- Draslík 249.1 mg
- Vláknina 1930 mg
- Vitamín A 1930 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso naložíme den předem v oleji a koření. Poté ho zprudka osmažíme na oleji, podlijeme vývarem a dusíme 30 minut doměkka.
-
2
Mezitím si nakrájíme rajče, okurek i řekvičky najemno.
-
3
Vychladlé opečené maso nakrájíme na proužky.
-
4
Tortilly pomažeme zvoleným dresinkem. Na to dáme zeleninu a maso a zarolujeme. Opečeme nasucho v pánvi (krátce, ani ne minutu z jedné strany).