Salát z divoké rýže s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 118 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 3 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 323.3 mg
- Vláknina 2521 mg
- Vitamín A 2521 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
1) Rýži uvaříme s olejem a solí doměkka.
-
2
2) Celer nakrájíme na kostičky, hrozny přepůlíme, petrželku nasekáme.
-
3
3) Celer orestujeme na oleji, přidáme hrozny a po chvíli zamícháme i uvařenou rýži.
-
4
4) Rozdělíme na talíře, posypeme nasekanou řeřichou, pepřem a petrželkou.