Hovězí tataráček s okurkami

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hovězí svíčková
  • 100 g Zakysaná smetana
  • 2 ks Šalotka
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 4 ks Feferony
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 2114 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 33.9 mg
  • Draslík 589.9 mg
  • Vláknina 4734 mg
  • Vitamín A 4734 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    1) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme.

  • 2

    2) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa.

  • 3

    3) Podáváme ozdobené jarní cibulkou.

  • 4

    4) K tomu položíme feferonku a lžíci zakysané smetany.

Komentáře k receptu