Hermelín zapečený s bramborami a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Brambory vařené
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Petržel
  • 1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 277 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 335.4 mg
  • Vláknina 4900 mg
  • Vitamín A 4900 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou.

  • 2

    Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky.

  • 3

    Pečeme asi 10 minut.

Komentáře k receptu