Hermelín zapečený s bramborami a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 14 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 36 mg
- Draslík 335.4 mg
- Vláknina 4900 mg
- Vitamín A 4900 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou.
-
2
Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky.
-
3
Pečeme asi 10 minut.