Notice: Undefined variable: category_path in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342 Broskvový dezert s galaretkou | Receptarium.cz

Broskvový dezert s galaretkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1178 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 125 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 0.2 mg
  • Vláknina 0.5 mg
  • Vitamín A 0.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 11.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    těsto-2 vejce,80g krystalového cukru,80g hladké mouky,2 lžíce oleje.

  • 3

    náplň- 500 g bílého jogurtu, 400 g zakysané smetany, 2 sáčky vanilkového cukru, 1 sáček jahodové galaretky.

  • 5

    na povrch-kompotované broskve,želatina.

  • 7

    Bílky s cukrem ušleháme dotuha, vešleháme žloutky, olej a nakonec vařečkou zlehka vmícháme mouku. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy.Upečeme a necháme vychladnout.

  • 11

    250 ml vody přivedeme k varu. Odstavíme, vsypeme galaretku a mícháme do úplného rozpuštění. Necháme vychladnout.

  • 15

    Smícháme jogurt, smetanu a vanilkový cukr. Do této hmoty po částech vmícháme studenou galaretku a nalijeme do dortové formy na upečený vychladlý piškot. Dáme na několik hodin do ledničky ztuhnout.

  • 19

    Podle návodu připravíme želatinu. Necháme vychladnout.

  • 23

    Broskve scedíme, nakrájíme a rozložíme na ztuhlý jogurt. Zalijeme vychladlou želatinou a necháme v ledničce pořádně ztuhnout.

Komentáře k receptu