Špagety Ragutáty II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 80 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 0 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 29.2 mg
- Vláknina 680 mg
- Vitamín A 680 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpáleném oleji zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme na kostičky (1,5 x 1,5 cm)nakrájené maso a orestujeme. Poté přidáme celý pokrájený obsah Moravanky i s nálevem. Kdo nemá rád moc ostré, feferonky vynechá. Pak přidáme plnou sklenici od Moravanky vody a dusíme dokud není maso měkké.
-
2
Přidáme celý kečup a chvíli povaříme. Mezitím si rozmícháme ve vodě mouku a trošku zahustíme. Provaříme za stálého míchání asi 4min.
-
3
Ve slané vodě s olejem si mezitím uvaříme dle návodu špagety. Servírujeme na talíře špagety, doprostřed omáčku a vše posypeme strouhaným sýrem.