Česnekové špagety

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 75 g Sýr Parmezán
  • 1 ks Špagety
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Podravka
  • 3 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 3 polévková lžíce Kečup jemný
  • 2 polévková lžíce Tatarská omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 172 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 526 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 23 mg
  • Vláknina 110 mg
  • Vitamín A 110 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Špagety uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a propláchneme teplou vodou.

  • 2

    V míse prokapeme špagety olejem a posypeme podravkou, nastrouhaný sýr nasypeme na teplé špagety, aby se roztavil.

  • 3

    Česnek prolisujeme, dáme do špaget, přidáme tatarku a kečup tak, aby se špagety dostatečně obalily v omáčce.

Komentáře k receptu