Rychlé domácí lečo

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Zeleninové lečo
  • 1 kávová lžička Paprika sladká
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Špekáčky
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.5 hrnek Houby sušené
  • 1 polévková lžíce Majoránka
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • 1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 359 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 43 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 248.6 mg
  • Vláknina 2507.5 mg
  • Vitamín A 2507.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle opečeme cibulku a na půlkolečka nakrájené špekáčky, přidáme houby, mletou papriku a po chvilce zmrazené nebo naložené domácí lečo z rajčat a paprik. Osolíme, opepříme a zahustíme vejcem.

  • 2

    Nakonec přidáme rajský protlak a majoránku a ještě chvíli prohřejeme.

Komentáře k receptu