Tatarák bezmasý

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 240 g Sýr Tvarůžky
  • 60 g Máslo
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 501 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 17 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 370.2 mg
  • Draslík 129.1 mg
  • Vláknina 2448 mg
  • Vitamín A 2448 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vidličkou rozmačkáme tvarůžky a promícháme je s máslem a žloutky.

  • 2

    Přidáme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli a mletou papriku.

  • 3

    Vše dobře promícháme a upravíme do tvaru tataráků.

Komentáře k receptu