Brambůrky z trouby

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 ml Olej olivový
  • 4 ks Brambory
  • 1 špetka Provensálské koření
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 138 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 16 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 660.8 mg
  • Vláknina 8000 mg
  • Vitamín A 8000 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory omyjeme a nakrájíme na silnější plátky, protože se pečením scvrknou.

  • 2

    Brambůrky rozprostřeme na plech s pečícím papírem, pokapeme olivovým olejem, osolíme a okořeníme.

  • 3

    Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů.

Komentáře k receptu