Vepřové tapas
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 25 g
- Sodík 248 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 72 mg
- Draslík 294.3 mg
- Vláknina 440.3 mg
- Vitamín A 440.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřovou pečeni rozkrájíme na kostičky o hraně 1 cm. Promícháme se lžičkou oregana a polovinou oleje, poté necháme hodinu marinovat v chladnu.
-
2
V pánvi rozehřejeme druhou polovinu oleje a přidáme maso. Opékáme 5 minut, když začne hnědnout, přidáme papriku, sůl, pepř, sherry a zbytek oregana. Promícháme a necháme ještě 2 minuty prohřát.