Pstruh pečený s estragonem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 720 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 31 g
- Sodík 1104 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 62 g
- Cholesterol 140 mg
- Draslík 1881.2 mg
- Vláknina 23899 mg
- Vitamín A 23899 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 67.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykuchané očištěné pstruhy osolíme a opepříme i zevnitř. Do každého vložíme snítku estragonu a povrch ryby pomažeme máslem. Pomeranč i citron pokrájíme na tenké plátky a překrojíme napůl. Připravíme štyři větší kusy alobalu, na každý položíme polovinu půlkoleček pomeranče a citronu, přiložíme pstruhy, poklademe zbylým citronem i pomerančem, zabalíme do alobalu, vyskládáme na plech vložíme do vyhřáté trouby, pečeme asi 20 minut.
-
2
Listy salátu upravíme na talíře, pstruhy rozbalíme, položíme na salát, doplníme pečenými bramborami a podáváme.