Těstovinový římský předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 22 g
- Sodík 810 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 82.3 mg
- Vláknina 2028.8 mg
- Vitamín A 2028.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny vsypeme do hrnce s vroucí vodou a uvaříme podle návodu na sáčku do měkka. Poté je scedíme, necháme okapat a vložíme do vhodné misky. Ještě teplé je polijeme olejem, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme oloupaný, na tenké plátky nakrájený česnek a na plátky pokrájenou papriku. Nakonec do směsi přilijeme citrónovou šťávu, posypeme nahrubo strouhaným sýrem a opět promícháme.
-
2
Hotový předkrm rozdělíme na jednotlivé talíře, každou porci ozdobíme ostrým kečupem a olivami.